Verkopen van oude hardware

Ontvang de maximale waarde bij het verkopen van uw oude hardware

Overtollige, afgedankte, oude hardware inleveren voor geld? Ook al is het voor u economisch en/of technisch afgeschreven toch kunt u er aan verdienen. Om een maximale waarde uit uw apparatuur te halen, laat u uw apparatuur door Dutch Hardware Trading beoordelen op product hergebruik.

Uitgangspunt bij product hergebruik is uiteraard vernietiging van de aanwezige data. Het vernietigen en/of verwijderen van de data kan indien gewenst op de werkplek plaatsvinden.

Redenen om uw oude hardware te verkopen

  • Gebruikte apparatuur heeft vaak een restwaarde
  • Opslag en beheer van verouderde apparatuur is niet alleen duur, maar vergt ook tijd. Het ontdoen betekent een verlaging van de kosten van voorraadbeheer
  • Gebruikte apparatuur beter vandaag dan morgen inleveren (de restwaarde vermindert per dag)
  • Opslag van apparatuur met belangrijke of vertrouwelijke informatie, is vanuit juridisch- en beveiligingsoogpunt problematisch (gegevens kunnen misbruikt worden)

Via ons contactformulier geeft u aan welke producten u graag wilt laten beoordelen. Graag ontvangen wij dan onderstaande gegevens:

  • Merk van het product
  • Type van het product
  • Serienummer van het product
  • Hoeveelheid

Zodra deze informatie bij ons binnen is, beoordelen we snel of er een markt is om de oude hardware te verkopen. Ons voorstel stemmen we af op uw wensen en voorwaarden.

We testen de hardware vervolgens. Na het testen ontvangt u van ons een rapport met daarin de kenmerken (merk, type, serienummer) van de aangeboden apparatuur. Niet-herbruikbare apparatuur wordt door onze partner Holland Recycling vernietigd. Bij al onze stappen streven we naar een circulaire economie.

Op deze manier maakt u optimaal gebruik van uw afgeschreven apparatuur. Bij het afvoeren van hardware bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer weten over opkopen van uw hardware neemt u dan vandaag nog contact op met ons.