Uw organisatie is als dataverwerker door de privacywetgeving AVG (of GDPR) verplicht tot data vernietiging. Verwijdert u datadragers als harde schijven, USB-sticks, magneetbanden, diskettes etc.? Dan moet u de oude data daarvan vernietigen en voorkomt u ellendige consequenties van datalekken en opvolgende onderzoeken en sancties.

– Een harddisk vernietigen via de afvalbak kan nu echt niet meer. En afvoeren via een “niet gecertificeerd” recycling bedrijf heeft als risico dat uw datadragers worden doorverkocht in de handel met gevaar van datalekken. –

Strenge norm

Een groeiend aantal bedrijven vernietigt uw harde schijven graag; dat onderstreept de urgentie. Echter, de ene methode is de ander niet. Wij borgen datavernietiging voor u door het mechanisch shredderen volgens het DIN 66399 veiligheidsniveau (H-5, O-3, T-3, E-2). Dé norm voor betrouwbare vernietiging waarmee u voldoet aan de AVG/GDPR-eisen.

Beveiligde locatie

Harde schijven vernietigen wij voor u op onze afgesloten en beveiligde vernietigingslocatie in Boxtel, waarbij u uiteraard persoonlijk aanwezig kunt zijn.

Nadat wij uw vertrouwelijke informatie voor 100% onbruikbaar hebben gemaakt, ontvangt u van ons de vernietigingscertificaten en de registratie van de serienummers. Bij een audit kunt u helder aantonen dat u heeft vernietigd volgens de allerzwaarste veiligheidsnormeringen.

Vernietigen van datadragers – werkwijze:

 1. Neem contact op en maak direct een afspraak.
 2. We halen het binnen enkele dagen op in een gesealde box.
 3. Na verwerking ontvangt u de factuur en het certificaat van vernietiging met de volgende gegevens:
  •Datum dat de partij is verwerkt;
  •De sealnummers van de boxen van de vernietigde partij;
  •Het aantal datadragers;
  •Serienummer registratie eventueel aangevuld met andere gegevens zoals merk, capaciteit en type datadrager.

De vernietiging van uw data is bij ons in goede handen.

Neem contact op of bel meteen: 0411 – 650016.