Inkoop Computers

Bedrijven willen niet graag achterblijven als het gaat om technologie. Zo ook bij het vervangen van computers. Een up-to date systeem zorgt ervoor dat de kans op storingen en daarmee kosten worden beperkt. Maar wat doet u met de voor u economisch afgeschreven apparatuur? ” Inkoop Computers ” via Dutch Hardware Trading neemt uw zorgen uit handen.

U kunt natuurlijk uw vrijgekomen PC`s of laptops aan uw medewerkers verkopen of weggeven, maar heeft u hierbij gedacht aan de bijkomende problemen? Als een medewerker een probleem heeft met de hardware dan zal deze aanspraak maken op uw eigen ICT-beheer. Iedereen wil graag het beste voor zichzelf, dus het wordt dringen en uitzoeken zodat iedereen zorgt dat hij of zij het beste voor zichzelf heeft. Inkoop van computers door Dutch Hardware Trading is veilig, snel en efficient.

Wat zijn de voordelen voor afvoer via Dutch Hardware Trading

– Wij zorgen ervoor dat uw overtollige hardware indien gewenst op de werkplekken wordt ingezameld en wordt ge-deïnstalleerd.
– Wij zorgen voor het data-vrij maken van uw apparatuur. Dit wordt gecertificeerd uitgevoerd onder de strengste Europese normering.
– Dutch Hardware Trading haalt het maximale rendement uit uw hardware. Zo hebben wij een wereldwijd netwerk.
– Is het materiaal niet geschikt voor hergebruik ? Dan voeren wij direct af naar ons WEEELABEX gecertificeerde moederbedrijf Holland Recycling te Boxtel.
– Via ons It Donations programma bestaat de mogelijkheid om de vrijgekomen opbrengst te doneren aan een goed doel.

Wat hebben wij nodig voor een juiste waardebepaling

Om een goede waardebepaling te kunnen uitvoeren zijn de volgende gegevens van belang:

  • merk
  • type
  • aantallen

Hebt u ook de specificaties van de apparatuur voorhanden dan kunnen wij een exact bod uitbrengen.

Verkoop nu uw IT Hardware