Servers afvoeren / verkopen

Snel, veilig en betrouwbaar uw servers afvoeren / verkopen.

U kunt eenvoudig uw servers afvoeren / verkopen via Dutch Hardware Trading.  U laat ons via onderstaande button weten wat u ons wilt verkopen. Graag ontvangen wij de aantallen, merk en modelnummer eventueel aangevuld met de specificaties. Wij nemen vervolgens contact met u op om de waarde door te geven en gelijk een afhaal datum met u af te stemmen. Wat kunt u vervolgens van ons verwachten:

  • Wij halen de servers af op uw locatie. Dit doen wij met eigen transport.
  • Bij binnenkomst op onze locatie te Boxtel worden de servers geregistreerd en getest.
  • Wij verwijderen alle klant gerelateerde gegevens van de apparatuur.
  • De datadragers ( harde schijven ) worden door ons verwijderd en gecertificeerd data-vrij gemaakt. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om de datadragers conform DIN 66399 veiligheidsklasse H5 te laten vernietigen.
  • Alle serienummers van de datadragers worden gescand.
  • U ontvangt van ons tenslotte een complete rapportage van de servers die wij hebben afgevoerd. Tevens ontvangt u van ons een vernietigingsverklaring inclusief alle serienummers van de datadragers.

Wij werken met medewerkers die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Onze gewaardeerde medewerkers zijn allen intern opgeleid en zijn zeer bekwaam in de uitvoering van hun taken. Uw afgeschreven servers zijn dus in goede, veilige handen bij ons.

Ook voor ontmanteling van dataruimten / datacenters bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw servers verkopen? Vraag hier het beste bod voor uw afgeschreven servers op.