Uw PC monitoren afvoeren / verkopen.

U kunt eenvoudig uw pc monitoren afvoeren / verkopen via Dutch Hardware Trading. U laat ons via onderstaande button weten wat u ons wilt verkopen. Graag ontvangen wij de aantallen, merk en modelnummer. Wij kopen alle pc monitoren in vanaf 22 inch, TFT, LCD of LED.  Wij nemen vervolgens contact met u op om de waarde door te geven en gelijk een afhaal datum met u af te stemmen. Wat kunt u vervolgens van ons verwachten:

  • Wij halen de monitoren af op uw locatie. Dit doen wij met eigen transport.
  • Bij binnenkomst op onze locatie te Boxtel worden monitoren getest, geregistreerd en verpakt.
  • Wij verwijderen alle klant gerelateerde gegevens van de apparatuur.

Wij werken met medewerkers die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Onze gewaardeerde medewerkers zijn allen intern opgeleid en zijn zeer bekwaam in de uitvoering van hun taken. Uw afgeschreven pc monitoren zijn dus in goede, veilige handen bij ons.

Wat gebeurt er met uw afgeschreven pc monitoren na refurbishment?

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat uw beeldschermen een goede bestemming krijgen. Zo werkt Dutch Hardware Trading nauw samen met organisaties die zorgen voor scholing van kinderen in de meest kwetsbare landen ter wereld. Scholing is de basis voor de opbouw van een land of regio. Maar ook Nederlandse gezinnen die het financieel niet breed hebben worden geholpen met computers en pc monitoren  afkomstig uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Uw PC monitoren afvoeren /  verkopen? Vraag hier het beste bod voor uw oude monitoren op.