IT hardware donations biedt u tal van voordelen

Steun een goed doel door uw elektronica, middels ons IT-hardware donaties programma. Niet alleen betalen wij u de beste prijzen: het is simpel en ook zeker voordelig voor u! U kunt kiezen uit diverse goede doelen in Nederland en daar buiten. Ons IT donations programma werkt eenvoudig:

1. U bepaalt zelf bij het aanmelden van uw hardware óf en hoeveel % van de opbrengst u doneert aan welk goed doel.
2. U voert uw hardware via Dutch Hardware Trading volkomen veilig af. Dat betekent dat uw data in veilige handen is: bij betrouwbare professionals.
3. Ook randapparatuur dat niet aanmerking komt voor een tweede leven, nemen wij gecertificeerd in. Hiervoor werken wij samen met ons zusterbedrijf Holland Recycling.
4. U ontvangt heldere rapportages van de apparatuur die u wenst af te voeren. Ook revenue share behoort tot de mogelijkheden.
5. Wij houden rekening met uw wensen en eisen bij het afvoeren van uw IT. Ook in het weekeinde zijn wij inzetbaar voor onze relaties.
6. Het milieuvriendelijk afvoeren sluit perfect aan bij uw MVO beleid. Door het maximaal product hergebruik draagt u duurzaam bij aan de circulaire economie. Dutch Hardware Trading verzekert dat.

Vindt u het lastig om te bepalen aan welke organisatie u het beste kunt doneren?

Ons IT-hardware donaties programma heeft een aantal goede doelen voor u geselecteerd:

kikaIT Donationsunicef

clini-clowns als edukans

 

Wilt u meer weten over IT-donations? Neem dan vandaag nog contact op met ons.