Computers verkopen

Snel, veilig en betrouwbaar uw computers verkopen.

U kunt eenvoudig uw computers verkopen via Dutch Hardware Trading.  U laat ons via onderstaande button weten wat u ons wilt verkopen. Graag ontvangen wij de aantallen, merk en modelnummer eventueel aangevuld met de specificaties. Wij nemen vervolgens contact met u op om de waarde door te geven en gelijk een afhaal datum met u af te stemmen. Wat kunt u vervolgens van ons verwachten:

  • Wij halen de computers af op uw locatie. Dit doen wij met eigen transport.
  • Bij binnenkomst op onze locatie te Boxtel worden de computers geregistreerd en getest.
  • Wij verwijderen alle klant gerelateerde gegevens van de apparatuur.
  • De datadragers ( harde schijven ) worden door ons verwijderd en gecertificeerd data-vrij gemaakt. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om de datadragers conform DIN 66399 veiligheidsklasse H5 te laten vernietigen.
  • Alle serienummers van de datadragers worden gescand.
  • U ontvangt van ons tenslotte een complete rapportage van de computers die wij hebben afgevoerd. Tevens ontvangt u van ons een vernietigingsverklaring inclusief alle serienummers van de datadragers.

Wij werken met medewerkers die een achterstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Onze gewaardeerde medewerkers zijn allen intern opgeleid en zijn zeer bekwaam in de uitvoering van hun taken. Uw afgeschreven computers zijn dus in goede, veilige handen bij ons.

Wat gebeurt er met uw afgeschreven computers na refurbishment?

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat uw computers een goede bestemming krijgen. Zo werkt Dutch Hardware Trading nauw samen met organisaties die zorgen voor scholing van kinderen in de meest kwetsbare landen ter wereld. Scholing is de basis voor de opbouw van een land of regio. Maar ook Nederlandse gezinnen die het financieel niet breed hebben worden geholpen met computers afkomstig uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Uw computers verkopen? Vraag hier het beste bod voor uw oude computers op.