• 26/07/16
Afvoeren computers voor goed doel

Via de afdeling hulpverlening van Stichting de Baanderij werd Dutch Hardware Trading benaderd. Een school in Liberia had onder andere dringend behoefte aan een 100-tal computers en computerschermen.  Het is algemeen bekend dat Liberia één van de armste landen ter wereld is. Het land staat bekend om haar zeer hoge werkeloosheid, armoede, landelijke geschillen en geweldsmisdrijven. Al deze factoren dragen helaas niet bij aan economische stabiliteit in dit arme Afrikaanse land.

Dutch Hardware Trading

Computers afvoeren draagt bij!

Goede scholing en opleiding is waar het begint. De medewerkers van Dutch Hardware Trading zijn hard aan de slag gegaan om een 100-tal systemen in orde te maken voor deze school. Gezien de klimatologische omstandigheden waaraan de apparatuur wordt blootgesteld hebben wij gekozen voor de HP DX2400 business pc. De efficiënt ontworpen behuizing met koeling en elektrische subsystemen zijn betrouwbaar, betaalbaar en ondersteunen een lange levenscycli. Tevens ondersteunt deze pc tal van uitbreidingsmogelijkheden.  Ook hebben wij een 100-tal computerschermen geleverd. Wij hopen met de levering van deze pc’s een héél klein beetje te hebben bijgedragen aan de positieve ontwikkelingen die dit land keihard nodig heeft.

Afvoeren van computers door Dutch Hardware Trading  is dus niet alleen circulair maar u zorgt er ook voor dat kinderen in de armste delen van de wereld gebruik kunnen maken van computers voor onder andere scholingsdoeleinden.

Regel nu direct het afvoeren van uw computers door Dutch hardware Trading.