Waarom kiest u voor ons als betrouwbare IT-afval partner

Uw wens is bij ons het uitgangspunt

Op de eerste plaats gaat het erom wat ú met de afgeschreven hardware wilt. Vervolgens vertellen wij u graag de diverse mogelijkheden.
Wilt u het IT afval vernietigen dan kunnen wij de apparatuur demonteren of fijn vermalen.
U kunt er ook voor kiezen dat alle data door ons wordt verwijderd zodat we de afgedankte apparatuur na revisie weer een tweede leven kunnen geven.

Uw hardware verwijderen we zorgvuldig

Voor onze flexibele organisatie, met betrokken medewerkers, begint het werk al op uw locatie. Dat kan door het ophalen van uw IT materialen, maar ook door het verwijderen van werkplekken en serverruimten. Het vernietigen van geheugendragers op uw locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Alles op de meest professionele wijze.

Maximale opbrengst voor uw afgeschreven hardware

Wij betalen de maximale waarde voor afgedankte IT voorraden zoals end-of-use, garantie en commerciële retourzendingen. Wij kijken altijd of er mogelijkheden zijn om een product een tweede leven te geven. U kunt daarbij denken aan telecom, computers, servers, laptops, printers, harde schijven en beeldschermen.

Vernietiging of een tweede kans?

De data verwijderen wij, maar in overleg met u voorkomen we dat nog bruikbare elektronica wordt vernietigd. Uiteraard ontvangt u dan van ons snel de benodigde rapportages. Als u ons toestemming heeft gegeven om de hardware weer in te zetten voor hergebruik, wordt deze door ons gecontroleerd en waar nodig gereviseerd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Apparatuur welke geen herbruik waarde heeft wordt verwerkt bij ons zusterbedrijf Holland Recycling tot secundaire grondstof, met recycle percentages van meer dan 98%.

Wilt u meer weten over ons of wilt u een afspraak maken neem dan gerust vandaag nog contact met ons op.