Computers verkopen

Oude computers afvoeren

Oude computers afvoeren – laten ophalenVoor de inkoop van oude computers, laptops en andere IT-hardware ontwikkelden wij een op maat gesneden concept. U ontvangt met het ‘Maximale waarde concept’ bij Dutch Hardware Trading de beste opbrengst voor uw afgeschreven It-voorraden. Oude computers afvoeren die geschikt zijn voor hergebruik is bovendien duurzamer dan simpelweg recyclen tot secundaire grondstoffen.

Gezamenlijke waardecreatie begint bij u, wij doen de rest:

  • U maakt met ons een afspraak over het ophalen.
  • We zorgen voor een snelle vakkundige afvoer vanaf uw locatie.
  • U ontvangt de maximale opbrengst via vlotte facturering.
  • De data wordt professioneel vernietigd.
  • U ontvangt de vernietigingsverklaring.
  • Wij testen de hardware en maken het gereed voor een tweede leven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

Wij vinden dat we als refurbishment / recycling bedrijf niet alleen een verantwoordelijkheid hebben naar het milieu. De mens is voor ons net zo belangrijk.  Dutch Hardware Trading werkt daarom met medewerkers die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Gezien ons relatief kleine team ( 10 medewerkers ) kunnen wij ons personeel de aandacht en begeleiding geven die ze verdienen.  Onze medewerkers zijn intern opgeleid en vakbekwaam.  Wij zijn trots op onze medewerkers !

Waardebepaling aanvragen

Via onderstaande button kunt u direct aangeven wat u graag zou willen afvoeren. Hierbij is het voor een goede waardebepaling van belang dat wij zoveel mogelijk gegevens ontvangen over de hardware zoals merk, model, specificaties, werking etc.

Klik hier voor onze gratis brochure of meer informatie of bel direct: 0411 – 650 016.

Hardware nu verkopen? Neemt u dan vandaag nog contact op met ons.