Locatiemanager Refurbishment

 

Word de Louis(e) van Gaal op onze werkvloer

Haal jij het beste uit ons team? Maak jij van ieder talent een ster van wereldformaat? En voel je je niet te groot om ook eens een gaatje dicht te lopen? Wij zoeken een locatiemanager Refurbishment, oftewel iemand met de skills van een jonge Louis van Gaal.

Wie zijn wij?

Wij zijn team Dutch Hardware Trading, onderdeel van Holland Recycling uit Boxtel. In de wijde omgeving bekend als toppers in recycling, refurbishment en datavernietiging. Dutch Hardware Trading, laten we het bij DHT houden, trekt afgeschreven IT van de reservebank om deze na intensieve training weer in te kunnen zetten in het veld. Onze producten komen uit alle hoeken van het land en worden wereldwijd via verschillende verkoopkanalen verkocht. Geen saaie business dus!

Dutch Hardware Trading won in november 2018 de BOT of Boxtelse Ondernemers Troffee. Het thema van 2018 voor deze award was ‘Fast Forward’. Een mooie erkenning voor de groei die wij hebben mogen doormaken.

Ben jij onze nieuwe topper?

Wij werken hard en tussen de bedrijven door is er volop ruimte voor een praatje en een geintje. Als onze nieuwe teamleider – lees locatiemanager refurbishment – verwachten wij dat jij met trots onze clubkleuren draagt. Bij wijze van spreken dan.

Wat heb je nodig voor deze uitdaging?

  • Je bent een starter met mbo 4-niveau en hebt maximaal 3 jaar ervaring
  • Collega’s aansturen gaat jou soepel af
  • Je laat je niet de kaas van het brood eten
  • Je bent gretig en je gaat ervoor: helemaal zoals we Louis kennen. Die klom ook met rasse stappen naar de top
  • Je weet je beter te redden met MS Office en ICT, dan Louis met het Engels

Laat jouw team excelleren

We beginnen om 8 uur. Maar kom jij al om half 8 dan zie je al veel collega’s voor de deur staan. Dat zegt iets over het enthousiasme van ons team. Of het is onze koffie die zo goed is.

Er wordt goed en ontspannen gewerkt. Soms iets te ontspannen en dan is het fijn dat jij er bovenop zit. Jouw team bestaat uit 5 tot 10 mensen, van wie sommigen minder goed meekunnen in een regulier bedrijf. Voor jou geen probleem, jij laat iedereen op de juiste plek excelleren. Je hebt een sociaal hart (jazeker, net als Louis) en ook commerciële voelsprieten.

Maar wat krijg je van ons?

Voor wat, hoort wat. Fair enough. Jij ontvangt bij ons een mooi salaris van €2.100 tot 2.400 per maand bij een fulltime werkweek (40 uur). Reken verder op goede secundaire arbeidsvoorzieningen en pensioenopbouw. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Wat niet op je loonstrook staat, maar wat je er wel bij krijgt: een stevige dosis voldoening. Jij laat met jouw talenten het team presteren. Onder jouw (bege)leiding zitten je collega’s lekker in hun vel. Jij maakt ze beter en zij zorgen ervoor dat jij op jouw beurt ook groeit in je ontwikkeling.

Hebben we een match?

Zie je mogelijkheden om met ons team naar the next level te klimmen? Ga voor die transfer en realiseer jouw volgende carrièrestap. Mail je brief en je CV naar Luuk Bongers, l.bongers@dutchhardwaretrading.nl. Of bel als je eerst meer informatie wilt: 0411-650 019