Laptops verkopen aan Dutch Hardware Trading

Dutch Hardware Trading betaalt hoge vergoedingen voor uw afgedankte en/of afgeschreven laptops en notebooks. Wilt u laptops aan ons verkopen dan ontvangen wij graag de volgende gegevens:

  • merk en modelnummer van de laptops
  • zijn de  laptops werkend
  • zijn de laptops nog compleet, zo nee welke componenten ontbreken
  • welke specificaties hebben de laptops
  • eventuele gebreken en uiterlijke staat

Na ontvangst van bovengenoemde gegevens ontvangt u binnen 24 uur een passend voorstel van ons.  Wij kunnen uw laptops afvoeren of u kunt deze op onze locatie te Boxtel  zelf aanleveren. Wilt u dat wij de laptops op uw locatie beoordelen neemt u dan contact op met ons en onze inkoper maakt direct een afspraak met u.

laptop.3

Wat doen wij met uw laptops?

Allereerst halen wij de harde schijven uit de gebruikte laptops. De harde schijven worden vervolgens “gewiped” met onze speciaal daarvoor ontwikkelde data-wiper. Wij wipen de schijven conform de allerhoogste eisen. Hiervoor is Dutch Hardware Trading ook gecertificeerd.  Na dit proces is de data vernietigd. De apparatuur wordt vervolgens optisch gereinigd en afhankelijk van de eindafnemer vind er een upgrade plaats en wordt de nieuwe software geïnstalleerd. Vervolgens worden alle functies getest, eventueel worden de accu’s (preventief) vervangen, waarna de laptops aan een nieuw “leven” beginnen.

Laptops nu verkopen? Neemt u dan vandaag nog contact op met ons.