holland-recycling-industrieweg

Elektrische en/of elektronische apparatuur dat niet meer in aanmerking komt voor hergebruik ( remarketing of refurbishment) wordt door ons aangeboden bij onze zuster organisatie Holland Recycling. Holland Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van ( complexe ) elektrische en elektronische IT en telecom apparatuur ( IT Recycling ). Hierdoor bent u verzekerd van een maximale waarde van uw afgedankte en/of overtollige apparatuur.

Doordat wij samenwerken met Holland Recycling levert u tevens een belangrijke MVO bijdrage. Holland Recycling zet voor de verwerking van elektronica dagelijks meer dan 75 medewerkers in met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Tevens levert u een belangrijke milieu inspanning doordat kostbare en steeds zeldzaam wordende grondstoffen zoals goud, zilver, palladium, koper, enzovoort door een zorgvuldige werkwijze optimaal worden teruggewonnen.

Om een zo hoog mogelijk recycling quota te halen demonteert Holland Recycling alle hoogwaardige elektronica stromen in plaats van ze te shredderen. Hierdoor wordt het verlies van hoogwaardige grondstoffen tot een minimum beperkt. IT Recycling op het allerhoogste niveau dus.

Aangezien Holland Recycling op hetzelfde bedrijventerrein als Dutch Hardware Trading is gevestigd zijn onze transportkosten buitengewoon laag.

Overzicht van certificaten en registraties:

WEEELABEX
ISO 14001
ISO 9001
Registratie NIWO
Registratie Environment Agency
Registratie OVAM

Voor meer informatie over Holland Recycling bezoekt u www.hollandrecycling.nl.

Dutch Hardware Trading ontzorgt !

Wilt u meer weten over IT Recycling neemt u dan vandaag nog contact op met ons.