DHT staat voor Dutch Hardware Trading

Onder de naam Dutch Hardware Trading BV zijn wij in 2015 samen met ons moederbedrijf Holland Recycling gestart met de eerste refurbishment activiteiten. De reden? Er wordt nog altijd zeer veel afgeschreven IT hardware gerecycled zonder dat er eerst gekeken wordt of er mogelijkheden zijn voor hergebruik. De Circulaire economie “dwingt” ons nu verder te kijken dan alleen recycling. Een mooie, goede en vooral duurzame ontwikkeling. Onze duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen is niet onopgemerkt gebleven. In november 2018 heeft Dutch Hardware Trading de Boxtelse Ondernemers Trofee ( BOT ) gewonnen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap past perfect in het rijtje van “Circulariteit en duurzaamheid”. Wij werken daarom met medewerkers die een achterstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Deze betrokken medewerkers worden binnen onze organisatie opgeleid tot refurbishment specialisten. Ieder met zijn of haar eigen taken en verantwoordelijkheden.

Onderdeel van Holland Recycling Group

Specialisten in ITAD ( IT Asset Disposition )

Voor onze flexibele organisatie, met betrokken medewerkers, begint het werk al op uw locatie. Dat kan door het ophalen van uw IT materialen, maar ook door het verwijderen van apparatuur rechtstreeks van werkplekken en serverruimten. Bij binnenkomst op een van onze twee refurbishment locaties te Boxtel wordt alle hardware geregistreerd, getest en vrij gemaakt van klant herkenbare gegevens. Vervolgens worden de datadragers verwijderd. Deze worden eveneens geregistreerd. De registratie van de datadragers ontvangt onze klant samen met de complete rapportage en data-vernietigingsverklaring.

Maximale opbrengst voor uw afgeschreven hardware

Wij betalen de maximale waarde voor afgedankte IT voorraden zoals end-of-use, garantie en commerciële retourzendingen. Wij kijken altijd of er mogelijkheden zijn om een product een tweede leven te geven. U kunt daarbij denken aan telecom, computers, servers, laptops, printers, harde schijven en beeldschermen. Dutch Hardware Trading werkt voor zorginstellingen, scholen, universiteiten en middelgrote tot grote ondernemingen / multinationals.

 

Wilt u meer weten over ons of wilt u een afspraak maken neem dan gerust vandaag nog contact met ons op.