Dutch Hardware Trading maakt oude IT-hardware weer waardevol.

Afgedankte elektrische en elektronische apparatuur weer waardevol maken. Sinds 2015 is dat hét streven van Luuk Bongers, oprichter van Dutch Hardware Trading. Vanuit de gloednieuwe verwerkingslocatie in Boxtel zet een groeiend aantal professionals zich in voor de IT Refurbishment & IT-Remarketing. Met hun, in de recyclingbranche verdiende sporen, zijn ze uitstekend in staat mee te denken met de klant.

Klantgerichtheid is het uitgangspunt
Dutch Hardware TradingMet een flexibele organisatie en betrokken medewerkers biedt Dutch Hardware Trading een professioneel serviceniveau. Ook de klant beoordeelt of afgedankte apparatuur (na revisie) nog een tweede leven krijgt. Vernietiging is echt de laatste optie. Dankzij het wereldwijde netwerk haalt Dutch Hardware Trading het maximale rendement uit de hardware. Een win-win situatie. Uiteraard wordt de data vernietigd op de meest professionele wijze.

Inkoop hardware
Wij betalen de maximale waarde voor afgedankte IT voorraden: end-of-use-, garantie- en commerciële retouren. Er zijn mogelijkheden voor een ‘nieuw leven’ voor een breed IT-assortiment, denk daarbij aan IT-apparatuur, zoals telecom, computers, servers, laptops, printers, harde schijven, et cetera. Daarnaast zorgt Dutch Hardware Trading voor ontmanteling of de-installatie van werkplekken en serverruimte(s). Uiteraard ontvangt de klant alle benodigde rapportages.
Apparatuur dat echt end-of-life is, verwerkt zusterbedrijf Holland Recycling tot secundaire grondstoffen, met recycle percentages van meer dan 98%.

Verkoop hardware
We controleren en/of reviseren een brede range hardware. Dat varieert van technisch afgeschreven hardware tot nieuwe elektronica, rechtstreeks afkomstig van producenten en importeurs. Alle hardware die wordt aangeboden werkt uitstekend na intensieve controle en wordt waar nodig gereviseerd.
Twee belangrijke redenen om apparatuur te laten vernietigen: op de apparatuur staat nog data of omwille van marktbescherming. De data vernietigen wij, maar we voorkomen dat nog bruikbare elektronica wordt “gescrapt” oftewel vernietigd. Uiteraard beslist U als klant wat er met de apparatuur gebeurd.

Wat Dutch Hardware Trading doet? 1 minute compilatie

 

Waarom Dutch Hardware Trading?
Naast het economisch voordeel voor de klant creëert deze met een tweede kans voor elektronica een sterke bijdrage aan duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat gedachtegoed kan de klant door trekken via ons IT Donations programma, met een vrijwillige bijdrage aan diverse goede doelen. De klant beslist uiteraard zelf of de opbrengst daaraan wordt gedoneerd.

luuk pf 4Kunnen wij u van dienst zijn?
Mogelijk heeft u interesse om uw afgeschreven of verouderde hardware op te laten halen, serverruimtes te laten ontmantelen of bent u geïnteresseerd in de aanschaf van computers, laptops, schermen etc. Voor deze of andere vragen: Luuk Bongers staat u graag te woord.

Wilt u meer over ons weten of wilt u graag een afspraak maken neemt u dan gerust vandaag nog contact op met ons.